FÖOLDAL GRÁNIT GENERÁCIO szelencefolyamatos szelence egyszeri dijas EURO TREND
Az egyszeri díjfizetésű, befektetési egységhez kapcsolt (ún. unit-linked) Szelence Életbiztosítás kiváló lehetőséget nyújt az idősebb korosztályhoz tartozóknak, hogy az aktív évek során felhalmozott megtakarításaikat biztonságos, értékálló formában helyezhessék el, és azt kedvező feltételekkel, illetékmentesen a számukra fontos személyekre – nem feltétlenül a törvényes vagy végrendeleti örökösre – hagyhassák.
A kedvezményezett személye szabadon választható meg, mely a biztosítás tartama során a szerződő által, a biztosított hozzájárulásával, bármikor egyszerűen és gyorsan megváltoztatható.
 A biztosító szolgáltatását nem terheli örökösödési illetékfizetési kötelezettség.
A biztosító szolgáltatása nem része a hagyatéknak, így a biztosításban elhelyezett megtakarítás a törvényes, vagy végrendeleti öröklésnél egyszerűbben és gyorsabban az ügyfél szándékainak megfelelő személy számára juttatható.
Élethosszig szóló biztosítási védelmet nyújt. A biztosítási szerződésben egy, vagy két, 60 és 90 év közötti biztosított is megjelölhető. Így például egy házaspár akár egy szerződés keretében is gondoskodhat egymásról, illetve a számukra fontos személyekről.
Hátrahagyottainknak segítséget jelenthet a temetkezési költségek vagy az egyéb vagyontárgyak után esedékes örökösödési illeték kifizetésében.
A Szelence Életbiztosításban elhelyezett egyösszegű megtakarításra szerződéskötéskor bónuszt írunk jóvá. A bónusz mértéke 2,04%. A bónusszal növelt egyösszegű megtakarítások a tőke- és hozamvédelemmel rendelkező Hozamvédett Eszközalapba kerülnek befektetésre, mely adott időszakra vonatkozóan előre védett bruttó befektetési hozamot ad.
Az elhelyezett megtakarítás bármikor növelhető további egyösszegű befizetéssel.
A szerződés gyorsan és egyszerűen megköthető az OTP Bank fiókjaiban is.


www.garanciaeletbiztositas.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!